Публикации

Очекуван лорем ипсум на ховер?

Мултимедија

Очекуван лорем ипсум на ховер?

Веб страни

Очекуван лорем ипсум на ховер?

МУЛТИМЕДИЈА

multi-list-img-1.png

Видео: Правила што треба да ги следат институциите за да обезбедат законска обработка на личните податоци при развивањето на е-услуги (дел 3)

Глобалните трендови на дигитализација не ги

Видео туторијал

Видео лекции

multi-list-img-1.png

Видео: Правила што треба да ги следат институциите за да обезбедат законска обработка на личните податоци при развивањето на е-услуги (дел 2)

Глобалните трендови на дигитализација не ги

Видео туторијал

Видео лекции

multi-list-img-1.png

Видео: Правила што треба да ги следат институциите за да обезбедат законска обработка на личните податоци при развивањето на е-услуги (дел 1)

Глобалните трендови на дигитализација не ги

Видео туторијал

Видео лекции

multi-list-img-1.png

Видео: Правила за вршење видео надзор

Како знаеме дали камерите што ги

Видео туторијал

Видео лекции

multi-list-img-1.png

Видео: Офицер за заштита на лични податоци

Офицер за заштита на лични податоци

Видео туторијал

Видео лекции

multi-list-img-1.png

Видео: Правила за обработка на лични податоци

Тоа што еден податок е личен,

Видео туторијал

Видео лекции

multi-list-img-1.png

Видео: Како да креираме силни лозинки?

Силните лозинки се еден од најважните,

Видео туторијал

Видео лекции

multi-list-img-1.png

Видео: Како да се заштитиме од злоупотреби на нашите лични податоци на Интернет?

За да бидеме побезбедни на интернет

Видео туторијал

Видео лекции

multi-list-img-1.png

Видео: Посебни категории лични податоци

Дали знаевте дека некои лични податоци

Видео туторијал

Видео лекции

multi-list-img-1.png

Видео: Што е личен податок?

Доколку имате дилеми за тоа што

Видео туторијал

Видео лекции

multi-list-img-1.png

Анимација: Кибер-безбедноста и човековите права во Северна Македонија

Видео лекции

multi-list-img-1.png

Топ три дезинформации за заштитните маски

Видео лекции

Прикажи повеќе