Истражи ги скриените културни споменици на Полог и Елбасан

17.02.2021

Филм

Како дел од проектот СТЕП беа изработени 10 промотивни видеа со кои се презентираа природните и културните убавини на двата региони Полог и Елбасан. Видеата се продуцирани со средства од Европската Унија.

multi-list-img-1.png

Медиумска писменост на социјалните мрежи – Епизода 2

Филм

multi-list-img-1.png

Патување во длабочините на земјата

Филм

multi-list-img-1.png

Живописниот Река Регион

Филм