Колаборација со податоци

08.03.2021

Видео туторијал

Погледнете ја видео лекцијата која е дел од серијата видеа на тема ”Трансфер на податоци”. Главно видеата се наменети за наставен кадар и ученици со цел да се подигне свеста и знаењето за дигиталната безбедност и сигурност. Видео лекцијата е изработена со поддршка на Фондација Метаморфозис и Techsoup Europe.

multi-list-img-1.png

Враќање на изгубените податоци

Видео туторијал

multi-list-img-1.png

Како да ја подесите приватноста на вашиот мобилен уред

Видео туторијал

multi-list-img-1.png

Што се тоа интернет колачиња?

Видео туторијал