Медиумска писменост на социјалните мрежи – Епизода 2

25.02.2021

Филм

Како да ја потврдиме веродостојноста на информациите кои секојдневно ги добиваме на социјалните мрежи. Проект реализиран од Здружение Калидус- Битола со поддршка од Фондација Метаморфозис и TechSoup.

 

multi-list-img-1.png

Патување во длабочините на земјата

Филм

multi-list-img-1.png

Живописниот Река Регион

Филм

multi-list-img-1.png

Полошки регион – живописни места и огромна културна разновидност

Филм