Персонал

Бардил Јашари
Директор

Филип Стојановски
Програмски координатор

Елена Игнатова
Проектен координатор

Кире Димиќ
Преведувач

Валон Абдиу
Преведувач

Љиљана Цекиќ – Лазоровска
Административно-финансиски асистент

Филип Нешкоски
Веб-администратор

Тамара Ресавска
Програмски асистент

Огнена Костова, Ива Голубовиќ, Дона Џамбаска, Горан Митев, Миша Вучиќевиќ
Волонтери кои придонеле за Метаморфозис

Назад кон За нас

Сподели:

meta tim sliki-02.jpg

Персонал