Мени

Фатбарда Цури

Дипломиран психолог на Филозофскиот факултет на тетовскиот Универзитет. Во Фондацијата Метаморфозис е ангажирана во медиумските проекти. Од 2017 година, работи како новинарка во Порталб.мк.