meta tim sliki-02.jpg

Мирон Цали

ИТ асистент

Дипломирa на Унивезитетот Американ Колеџ во Скопје, оддел наука при ИТ менаџмент.

Одговорен за одржување и безбедноста на мрежата, техничка логистика во рамките на организацијата и поддршка на проекти во Фондацијата Метаморфозис.

Неговото претходно искуство се базира на Cisco CCNA и одржување на виндоус сервери кои вклучуваат активен директориум, групна политика, организациски единици, DNS, DHCP, Hyper-V, SSL сертификати.

Заинтересиран е за нови технологии и роботика.

Н А Ш И О Т

Т И М