meta tim sliki-02.jpg

Нино Наумов

ИТ специјалист

Магистер по компјутерска техника и информатика на Електротехничкиот факултет во Скопје од 2004 година. Во тимот на Фондација Метаморфозис се вклучува во март 2024 година, на позицијата ИТ Специјалист.

Со повеќе од 18 години во ИТ и развој на софтвер, Нино е искусен проектен и продукт менаџер кој посветува посебно внимание на употребливоста на софтверските решенија, оптимизацијата на процесите и естетските аспекти на UI. Со кариера во различни сектори, вклучувајќи го судството и приватниот бизнис, каде има успешно реализирано бројни ИТ проекти. Дополнително има учествувано во развој на веб-страници, со докажано познавање на HTML5, CSS3, PHP и MySQL, кои вклучуваат дизајн и развој на веб-страници за домашни и меѓународни клиенти.

Н А Ш И О Т

Т И М