meta tim sliki-02.jpg

Теута Буци

Надворешен соработник - Новинар

Дипломиран новинар на Државниот Тетовски Универзитет. Работи како новинар во Фондацијата Метаморфозис во медиумски пројекти. Од август 2020 е ангажиран новинар во Порталб.мк. Претходно работеше во неколку други медиуми.

Н А Ш И О Т

Т И М