Мени

Промотивна турнеја на македонската верзија на лиценците Криејтив комонс – Неготино

Промотивна турнеја на македонската верзија на лиценците Криејтив комонс – Неготино 

На 02 ноември 2007 година со почеток во 20:00 во Музеј на град Неготино ќе се одржи второто претставување на македонската верзија на лиценците Криејтив комонс.

Поврзани натписи