Aktivitetet

mediumski-item-img-1.png

02.10.2020

Takim pune i z. Bajrami, koordinatori i projektit STEP me Zëvendës Kryeministrin për Çështjet Ekonomike z. Bytyqi

Sot u zhvillua një takim pune midis z. Florent Bajrami – Koordinator i projektit të projektit STEP dhe z. Fatmir Bytyqi – Zëvendës Kryeministër i ngarkuar me çështjet ekonomike, koordinimin e departamenteve ekonomike

mediumski-item-img-1.png

29.09.2020

Prezantimi përfundimtar i rezultateve të projektit STEP

Fondacioni Metamorfozis së bashku me partnerët e projektit Qendra për Zhvillimin e Rajonit të Planifikimit të Pollogut dhe Këshilli i Qarkut Elbasan, më 30 Shtator duke filluar në orën 11.00 organizojnë prezantim përfundimtar

mediumski-item-img-1.png

23.07.2020

Thirrje publike për dhurimin e platformës online ndër-rajonale të turizmit I-Top

Bazuar në Vendimin për dhurimin e platformës online ndër-rajonale të turizmit, i miratuar nga Komiteti Drejtues i projektit “Ndërmarrja Sociale – Projekti për avancimin e turizmit bashkëkohor (STEP)” i financuar nga Bashkimi Evropian

mediumski-item-img-1.png

01.10.2019

Thirrjen për dhënien e granteve të vogla të veprimit

Fondacioni për internet dhe shoqëri “Metamorfozis”, Qendra për zhvillimin e rajonit planifikues të Pollogut dhe Këshilli i Qarkut Elbasan Në kuadër të projektit “Projekti për avancimin e turizmit bashkëkohor STEP” e ri-shpallin  

mediumski-item-img-1.png

29.07.2019

Thirrje për dhënien e granteve të vogla të veprimit

Fondacioni për internet dhe shoqëri “Metamorfozis”, Qendra për zhvillimin e rajonit planifikues të Pollogut dhe Këshilli i Qarkut Elbasan Në kuadër të projektit “Projekti për avancimin e turizmit bashkëkohor STEP” shpallin Thirrje për

mediumski-item-img-1.png

16.04.2019

Thirrje për dorëzimin e ofertave nr. 05-2019 (afati i vazhduar): Zgjidhje softuerike për platformë ndër-rajonale onlajn të turizmit

Për nevojat e projektit “Ndërmarrja Sociale – Projekti për avancimin e turizmit bashkëkohor (STEP)” i financuar nga Bashkimi Evropian në kuadër të programit për bashkëpunim ndërkufitar (IPA II 2014-2015), në bazë të marrëveshjes

mediumski-item-img-1.png

21.12.2018

Pakot turistike të përbashkëta, mundësi për zhvillim të turizmit

Sot në Tetovë u mbajt pjesa e dytë e takimeve të përbashkëta për identifikimin e kornizës për pjesën e mbetur të pakove për pjesën e Maqedonisë, me pjesëmarrje të personave të biznesit, OJQ-ve

mediumski-item-img-1.png

10.12.2018

Shprehje e interesit: Shërbime këshilluese për mentorim të anëtarëve të rrjetit STEP të Projektit për avansim të turizmit bashkëkohor

Fondacioni Metamorfozis shpall thirrje me kërkesë për shprehje të interesit për furnizuesit e shërbimeve të konsulencës për anëtarët e rrjetit STEP të Projektit për avansim të turizmit bashkëkohor. Aktivitetet e projektit janë duke

mediumski-item-img-1.png

20.06.2018

Takimi i dytë konstituiv i rrjetit STEP në rajonin e Pollogut

Sot, me 20 qershor në hapësirat e restorant Dinamikës, u mbajt takimi i katërt konstituiv për themelimin e rrjetit STEP, që ka për qëllim zgjerimin dhe rritjen e qasjes strategjike dhe të koordinuar

mediumski-item-img-1.png

28.05.2018

Takimi i dytë konstituiv i rrjetit STEP në regjionin e Elbasanit

Ne kuadër të projektit STEP– Projekti për avansimin e turizmit bashkëkohor, me datë 25 maj, në hapësirat e hotel Real Skampi Elbasan, u organizua takimi I dytë konstituiv i rrjetit STEP, që ka

mediumski-item-img-1.png

16.05.2018

Takimi i parë konstituiv i rrjetit STEP në regjionin e Pollogout dhe atë të Elbasanit (14 dhe 15 maj)

Ne kuadër të projektit STEP– Projekti për avansimin e turizmit bashkëkohor, me datë 14 maj dhe 15 maj, në Tetovë dhe Elbasan, u organizuan takimi e para konstituive të rrjetit STEP, që ka

mediumski-item-img-1.png

19.03.2018

Fondacioni “Metamorfozis” nënshkruan Memorandum bashkëpunimi me komunën e Gostivarit

Në prani të kreut të Delegacionit të BE-së në Maqedoni, Samuel Zhbogar, në një ceremoni rasti, komuna e Gostivarit dhe Fondacioni “Metamorfozis”, sot nënshkruan Memorandum bashkëpunimi për “Projektin për forcimin e turizmit inovativ”.

Trego më shumë