Tani ekziston mundësia edhe për anëtarësim onlajn në rrjetin Step. Pra, mund të regjistroheni edhe në ueb-faqen zyrtare të projektit STEP, duke i futur të dhënat për aktivitetin tuaj dhe informatat për kontakt. Pasi të regjistroheni onlajn, do t’ju kontaktojnë personat zyrtarë të projekti për detajet e më mëtutjeshme.

Aplikimi onlajn poashtu është vegël që tregon se përdorimi i teknologjisë ndihmon shumë në promovimin e turizmit në rajonet e Pollogut dhe të Elbasanit.

Linku për të aplikuar onlajn gjendet këtu: http://step.mk/sq/kerkese-per-anetaresim/

Ndaje: