Fjalëkalimet janë linja e parë e mbrojtjes kundër qasjes së paautorizuar në pajisjet dhe të dhënat tona. Sa më të forta fjalëkalimet tona, aq më të sigurt jemi në hapësirën online. Prandaj, duhet të krijojmë fjalëkalime të forta për të gjitha pajisjet, ueb-faqet dhe aplikacionet që i përdorim. Ky infografik ofron këshilla që mund të na ndihmojnë të krijojmë fjalëkalime që do të na mbrojnë më mirë.

Ndaje: