Edicioni i 19-të i Konferencës Ndërkombëtare “e-Shoqëri.mk” në temën “Inteligjenca Artificiale dhe të Drejtat e Njeriut: Gjetja e ekuilibrit të duhur midis inovacionit dhe përgjegjësisë” të cilën Fondacioni Metamorfozis e organizon më 19 dhjetor 2023 në Hotelin “Meriot” në Shkup (salla Ballroom I) përcillet në media nga Agjencia e lajmeve Meta.mk, Portalb dhe Vërtetmatësi.

Ftojmë gazetarët dhe kameramanët nga mediat kombëtare dhe ndërkombëtare që ta ndjekin këtë ngjarje.

Më shumë informata për konferencën ka në këtë link: https://tinyurl.com/bde9d2dy

Të gjithë të interesuarit për të marrë pjesë duhet të regjistrohen në linkun e mëposhtëm më së voni deri më 14 dhjetor: https://tinyurl.com/3vnp6nnk.

Ndaje: