IMG_1367

Pse duhet të brengoseni për sigurinë tuaj digjitale, mbikëqyrjen dhe relacionet e fuqisë, modelet e kërcënimit, shabllonet për njohjen e tyre dhe fjalëkalimet ishin vetëm një pjesë e temave të trajnimit për siguri digjitale që u mbajt në hapësirat e Fondacionit Metamorfozis më 19 gusht.

IMG_1375Тrajnues ishte Aleksej Sidorenko nga organizata qytetare ruse “Serrë për teknologjitë sociale” që ka për mision zhvillimin e aplikacioneve qytetare, të lidhë ndërmjet vete aktivistë qytetarë dhe njohës të teknologjive të TI-së.

Pjesëmarrës në trajnim ishin përfaqësuesit e Fondacionit Shoqëri e hapur Maqedoni, Fondacionit Metamorfozis, Portalb-it, Meta.mk dhe Shërbimit për verifikimin e fakteve në media.

Ndaje: