“Në kuadër të projektit rajonal ICEDA, partnerët nga rajoni panë se ka nevojë të madhe për digjitalizim, veçanërisht për sa i përket shërbimeve publike.”

Ariana Gjuli, Open Data Kosovo (Kosovë)

 

Maqedonisht

Shqip

Malazez

Serbisht

Kjo video është pjesë e projektit “Rritja e Angazhimit Qytetar në Agjendën Digjitale – ICEDA” e bashkëfinancuar nga Bashkimi Evropian. Videoja u prodhua me mbështetjen financiare të Bashkimit Evropian. Përmbajtja e saj është përgjegjësi e vetme e partnerëve të projektit ICEDA dhe nuk i pasqyron domosdoshmërisht pikëpamjet e Bashkimit Evropian.

Ndaje: