E-tregtia: blerja dhe shitja e produkteve dhe shërbimeve në internet.
Ju mund të blini gjëra përmes pajisjeve të mençura – telefonave, tabletëve, laptopëve dhe kompjuterëve.
Me e-tregti, ju mund të blini pothuajse çdo gjë nga komoditeti i shtëpisë tuaj.

Ky vizualizim është në dispozicion në anglisht, maqedonisht, shqip, serbisht dhe në gjuhën malazeze.

Ky vizualizim është pjesë e projektit Rritja e pjesëmarrjes qytetare në Agjendën digjitale – ICEDA, i bashkë-financuar nga Bashkimi Evropian.

______________________________________________________________________________

Ky vizualizim është përgatitur me mbështetjen financiare të Bashkimit Evropian. Përmbajtja e këtij vizualizimi është përgjegjësi e vetme e partnerëve të projektit ICEDA dhe në asnjë mënyrë nuk i pasqyron qëndrimet e Bashkimit Evropian.

Ndaje: