“Kukit” (cookies) janë terma që i hasim pothuajse çdo ditë, por a e dimë se çfarë kuptimi kanë saktësisht? Ky infografik shpjegon se çfarë janë “kukit”, cili është funksioni i tyre dhe çfarë ndikimi kanë në privatësinë e përdoruesve të internetit.

Ndaje: