Pas përfundimit të konkursit për propozimin e kandidatëve për zgjedhjen e Arsimtarit më të mirë për RHA / Profesorit më të mirë për RHA, u publikua lista e kandidatëve dhe tani ka mundësi që të votohet për ta. Jepeni votën tuaj për Arsimtarin më të mirë për RHA / Profesorin më të mirë për RHA dhe zgjidhni kandidatin më të mirë!

Ndaje: