Мени

Filloi konferenca e tetë ndërkombëtare e-Shoqëri.mk

Është duke e zhvilluar konferenca e tetë ndërkombëtare e-Shoqëri.mk, në temën: “Arsim i hapur për shoqëri të hapur – Ta shpërndajmë dijen!“, në hotelin Holidej In në Shkup, Maqedoni.

Pas fjalimeve hyrëse nga Spomenka Llazarevska (FSHHM), Bardhyl Jashari (Metamorfozis) dhe Jovica Tasevski (BKU “Shën Klimenti i Ohrit) pasojnë prezantimet e folësve, të ndarë në disa sesione.

Të gjitha detajet e konferencës, si dhe аgjendën (.pdf) do t’i gjeni në ueb-faqen zyrtare të konferencës: www.e-society.mk.

Hashtag-u i konferencës në Twitter është #esociety12.

Ngjarjen mund ta ndiqni edhe drejtpërdrejt në ueb-faqen http://vozivo.mk

Konferenca është e përkrahur nga Fondacionet Shoqëri e hapur dhe Fondacioni shoqëri e hapur – Maqedoni.

Поврзани натписи