Мени

Forum global për teleqendra më 28 dhe 29 maj në Granadë të Spanjës

Forumi i katërt global për teleqendra, kësaj radhe me emrin “Spark” do të mbahet më 28 dhe 29 maj në Granadë të Spanjës. Tema e forumit është “Njerëzit, inovacionet shoqërore dhe qëndrueshmëria”.

Sparkfinal2Ngjarjen e organizojnë Fondacioni Telecentre.org (TCF), Telecentre-Europe, Consorcio Fernando de los RiosRed Guadalinfo dhe Agjencia nacionale informative e Koresë (NIA), ndërsa pritet të tubojë mbi 1.300 pjesëmarrës nga sektori për teknologji informatike dhe të komunikimit për zhvillim (ICT4D), si dhe agjenci private dhe publike nga mbarë bota.

 

Ngjarja përputhet me festimin e mileniumit në qytet.

Konferenca Spark13 ka edhe profil të vetin në Twitter: @SparkGranada

Burimi: techsoup.org „Global Forum on Telecentres, May 28-29, Granada, Spain“

Поврзани натписи