Мени

TIK 2013 – krijim, lidhje dhe rritje, në Vilnus prej 6 deri në 8 nëntor 2013

Mbi 5.000 hulumtues, zbulues, afaristë, përfaqësues të industrisë, të rinj dhe politikanë do të mblidhen në Vilnus. Ngjarja do të fokusohet në Horizont 2020 – Programin kornizë të BE-së për hulumtim dhe inovacione për periudhën 2014-2020.

** Transmetim i drejtpërdrejtë nga konferenca ** (më 6, 7 dhe 8 nëntor)

** Shkarkoni aplikacionin Conference4me **

** Mendimi juaj për ngjarjen **

TIK 2013 përfshin:

konferencë
ekspozitë
sesione për rrjetëzim
sesione me programe për punë
forum për investim
aktivitete për studentët dhe hulumtuesit e rinj
lidhje e komuniteteve për TIK dhe art
mbrëmje për shoqërim
dhe shumë më tepër…


Ngjarjen ICT2013 e organizon Komisoni Evropian në partneritet me Kryesimin lituanez me Këshillin e BE-së, si dhe sponsorët zyrtarë të Kryesimit.

Na ndiqni në @ict2013eu #ict2013eu

 

Поврзани натписи