Мени

Lajmërim: Cikël i debateve publike për Politikën kombëtare për softuer të lirë

Fillon faza e dytë e implementimit të projektit për miratim të politikës kombëtare për softuer të lirë. Ky projekt është pjesë e aktiviteteve të Softueri i lirë Maqedoni, i përkrahur nga fondacioni Metamorfozis dhe Ministria për shoqëri informatike.

Повеќе

Lajmërim për konferencë

Më 9 mars 2011 (e mërkurë) do të mbahet konferenca përfundimtare e projektit "Model për komunikim efikas ndërmjet Komisioneve për marrëdhënie ndëretnike dhe qytetarëve – MEK" të cilin e realizojnë Fondacioni Metamorfozis dhe shoqata Vlera të përbashkëta me përkrahje të Bashkimit Evropian. Tema e konferencës do të jetë: “Si deri te komisione më efikase për marrëdhënie ndëretnike (KMN)?” dhe do të mbahet në hotelin “Holidej in” në Shkup.
 

Повеќе

Lajmërim për ngjarje në kuadër të projektit MEK

Në periudhën e ardhshme në kuadër të projektit "Model për komunikim efikas ndërmjet Komisioneve për marrëdhënie ndëretnike dhe qytetarëve", do të organizohen më shumë aktivitete edhe atë:

Повеќе

Ngjarje me rastin e Ditës evropiane për internet më të sigurtë

8 shkurti ishte dita për internet më të sigurtë, të cilin këtë vit e shënuan 68 vende anembanë botës, në mes të të cilave edhe Maqedonia. Metamorfozis, si edhe çdo vit, edhe sivjet u kyç në mënyrë aktive në aksionin global me moton "Jeta në internet është më shumë se lojë", duke organizuar ngjarje për fëmijë.

Повеќе

Jeta në internet është më shumë se lojë

"Jeta në internet është më shumë se lojë" është tema e ngjarjes që do të mbahet nesër (08.02.2011) me fillim në ora 11 në hapësirat e Info qendrës së BE-së në Shkup. Arsyeja është shënimi i Ditës për internet më të sigurtë. Ngjarja do të zgjasë një orë e gjysmë, dhe do të marrin pjesë rreth 50 nxënës të shkollës fillore.

Повеќе

U shënua Dita evropiane për mbrojtje të të dhënave personale

Fondacioni Metamorfozis dhe Drejtoria për mbrojtje të dhënave personale e shënuan Ditën evropiane për mbrojtje të të dhënave personale, 28 janarin, me ngjarje që u mbajt në Info qendrën e BE-së.

Повеќе

Prezantim dhe tribunë me rastin e Ditës evropiane për mbrojtje të të dhënave personale

Me rastin e Ditës evropiane të mbrojtjes së të dhënave personale, 28 janarit, Fondacioni Metamorfozis dhe Drejtoria për mbrojtje të të dhënave personale do të organizojnë prezantim dhe tribunë publike me temë "Komunikimi i sigurtë elektronik: fiksion apo realitet".

Повеќе

Njoftim: Shënimi i Ditës së domenit publik në Torino

Më 22 janar 2011, në Torino të Italisë do të mbahet ngjarje ku do të shënohet Dita e domenit publik. Në këtë ngjarje do të marrin pjesë edhe përfaqësues të fondacionit Metamorfozis.

Повеќе

Pjesëmarrje në ngjarje në lidhje me Ditën e domenit publik në Berlin

Si pjesë e manifestimit të Ditës së domenit publik 2011, Fondacioni Open Knowledge organizoi takim joformal në Berlin më 14 janar 2011.

Повеќе

Promovim i 10 filmave të shkurtër për siguri dhe privatësi të fëmijëve në Internet

Të martën, më 28 dhjetor, në ora 19:00 do të bëhet promovimi i 10 filmave të shkurtër në tema që kanë të bëjnë me sigurinë dhe privatësinë e fëmijëve në Internet, të përgatitur në kuadër të projektit "Më lehtë deri te privatësia në Internet".

Повеќе