Rezultatet e hulumtimit për edukimin mediatik dhe mendimin kritik

Bisedë me Elida Zylbearin, koordinatore e projekteve në fondacionin “Metamorfozis”. Në kuadër të Ditëve të edukimit mediatik, projekti “Mendim kritik për qytetarë me shkathtësi mediatike -Krithink”, i zbatuar nga Fondacioni “Metamorfozis” dhe “Eurothink” me mbështetjen e Bashkimit Evropian, organizon diskutim publik ku do të analizohen rezultatet e hulumtimeve për edukimin mediatik dhe mendimin kritik të realizuara vitin e kaluar si dhe përvojat nga terreni për edukimin në këtë fushë. Niki (Nimetullah) Cahani