Мени

Elida Zylbeari

Është e diplomuar në Shkencat e Komunikimit. Në Univesitetin e Europës Jug-Lindore në Shkup, aktualisht ajo ndjek studimet pasdiplomike në degën e Diplomacisë. Në Fondacionin Metamorphosis ajo punon si koordinatore për projekte të cilat kanë të bëjnë me lirinë e të shprehurit dhe projekte që kanë të bëjnë me përforcimin e mediave në Maqedoni. Që në shkurt 2012 ajo është kryeredaktore e portalit informativ www.portalb.mk. Nga viti 2012 deri në vitin 2014 ishte kryeredaktore e projektit Shërbim i verifikimit të fakteve në media në gjuhën shqipe http://verifikimiifakteve.mk/.