meta tim sliki-02.jpg

Fisnik Xhelili

Gazetar

Fisnik Xhelili është gazetar, që nga vitit 2021 punon në Fondacionin Metamorfozis në portalin Portalb.mk.

Fisniku është i diplomuar në degën e Komunikimit Ndërkombëtar në Universitetin e Evropës Juglindore në Tetovë. Gjatë studimeve ka ndjekur një semester në Universitetin e Lubjanës, Slloveni dhe një tjetër në Universitetin e Edukimit në Heidelberg, Gjermani.

Aktualisht vijon studimet e masterit për marrëdhënie ndërkombëtare dhe diplomaci në Universitetin e Evropës Juglindore në Shkup.

Ai është aktivist i shoqërisë civile, kryesisht për problematikat rinore dhe diskriminimin gjinor. Fisniku është bashkëthemelues i Qendrës për Mundësi të Barabarta “Mollëkuqja”.

T O N Ë

E K I P I