meta tim sliki-02.jpg

Goshe Nikollov

Gazetar

Gazetar në agjencinë e lajmeve Meta.mk, ku përcjell tema nga fusha e arsimit, shkencës dhe teknologjisë. Krijon përmbajtje për rrjetet sociale dhe punon në video informative dhe edukative. Si krijues dhe redaktor i faqes “Studentarija” në Instagram, ai i është përkushtuar çështjeve në arsimin e lartë dhe standardit të studentëve.

Në media filloi të punojë duke qenë nxënës i shkollës së mesme. Ka qenë redaktor dhe udhëheqës i disa projekteve për të rinjtë në mediat lokale në Koçan. Me Fondacionin Metamorfozis bashkëpunon që nga viti 2020.

T O N Ë

E K I P I