meta tim sliki-02.jpg

Ilinka Iljoska

Gazetare

Në “Metamorfozis” është që nga fundi i shtatorit të vitit 2021, kur filloi punën si gazetare në agjencinë e lajmeve “Meta”.

Karrierën e saj gazetareske e filloi në të përditshmen “Shpic”, e më pas vazhdoi të punojë për media me famë botërore si Zëri i Amerikës, “Times”-in anglez dhe agjenci të tjera me reputacion. Ajo ka punuar dhe prodhuar disa filma artistikë dhe dokumentarë.

T O N Ë

E K I P I