meta tim sliki-02.jpg

Marijana Jançeska

Specialist për hapje dhe angazhim

Magjistre e kulturës me studime të kryera të specializimit në fushën e menaxhimit të komunikimeve. Karriera e saj në sektorin e shoqërisë civile përfshin përvojë shumë vjeçare si koordinatore e granteve, koordinatore e projekteve dhe specialiste për monitorim dhe vlerësim. Shfaqet si redaktore, autore dhe përkthyese e disa publikimeve.

U bashkua me ekipin e Fondacionit Metamorfozis në dhjetor të vitit 2020 dhe punon si specialist për hapje dhe angazhim të projektit të USAID-it për Pjesëmarrjen Qytetare.

T O N Ë

E K I P I