meta tim sliki-02.jpg

Matej Trojaçanec

Gazetar

Në vitin 2020 diplomoi në Fakultetin Filozofik, në Institutin e Psikologjisë pranë UKdheM, e më pas magjistroi në “Universitetin St. Andrews” në Skoci, në programin e Psikologjisë Krahasuese. Në angazhimet e mëparshme të punës ka punuar si gazetar dhe hulumtues në terren, ndërsa në kuadër të Fondacionit Metamorfozis është angazhuar si gazetar në Shërbimin e verifikimit të fakteve “Vistinomer” (“Vërtetmatësi”).

 

T O N Ë

E K I P I