meta tim sliki-02.jpg

Nadica Stambolxhiska

Koordinatore projektesh

Ajo iu bashkua ekipit të Fondacionit Metamorfozis në vitin 2023 si koordinatore e projekteve në kuadër të programit Mediat për Demokraci, e angazhuar në projekte që kanë të bëjnë me përballjen me dezinformatat. Me profesion ërkthyese nga anglishtja në maqedonisht dhe anasjelltas, ajo ka ndërtuar përvojën e saj të punës për shumë vite në sektorin civil, veçanërisht në fushën e mediave, arsimit dhe zhvillimit të shoqërisë civile, dhe angazhimi i saj përfshin koordinimin dhe zbatimin e aktiviteteve dhe granteve, si dhe mbështetje administrative, logjistike dhe komunikuese.

 

T O N Ë

E K I P I