meta tim sliki-02.jpg

Suad Bajrami

Bashkëpunëtor i jashtëm - gazetar

Profesor i diplomuar i gjuhës dhe letërsisë shqipe në Universitetin “Shën Kirili dhe Metodi” – Shkup.
Punon në Fondacionin Metamorfozis si gazetar në projektet mediatike. Që nga viti 2015, punon si gazetar në Portalb.mk.

T O N Ë

E K I P I