Публикации

Очекуван лорем ипсум на ховер?

Мултимедија

Очекуван лорем ипсум на ховер?

Веб страни

Очекуван лорем ипсум на ховер?

ВЕБ СТРАНИ

Фондацијата Метаморфозис нуди изработка на ИТ решенија, развивани според потребите на клиентите или пак како дел од проект. Воедно, нудиме поволни и квалитетни услуги за развој, адаптација, локализација и ажурирање на веб содржини.

ИТ индустријата е постојано во подем со нови решенија и иновации, од каде произлегуваат и потребите од промени во работењето. Ние ги тестираме и евалуираме можностите секојдневно, работиме со нови партнери за да овозможиме најквалитетни услуги.

Доколку имате проект на кој работите и ви е потребна наша помош, контактирајте не за да дискутираме и ви помогнеме да ја спроведете оваа промена онака како што сакате.

multi-list-img-1.png

Дигитална прва помош

multi-list-img-1.png

Следи ги парите!

multi-list-img-1.png

Партнерство за отворена власт – Северна Македонија

multi-list-img-1.png

Проект за зајакнување на иновативен туризам (СТЕП)

multi-list-img-1.png

Опсерваторија на медиумски реформи

multi-list-img-1.png

Стоп за говорот на омраза на интернет

multi-list-img-1.png

Економски институт

multi-list-img-1.png

http://freeinfo.mk/

multi-list-img-1.png

ГЛАСОМЕР

multi-list-img-1.png

Oтворени образовни ресурси

multi-list-img-1.png

Политички спектар

multi-list-img-1.png

За набавки

Прикажи повеќе