Спроведена он лајн обука на тема Отворен Град за претставници на граѓанските организации

Во рамките на Проектот на УСАИД за граѓанско учество, Фондацијата Метаморфозис спроведе дводневна он лајн обука на тема Отворен Град. Обуката се одржа на 04 и 05 ноември 2020 година. Обуката е дел од активностите кои се имплементираат во рамки на Иницијативата Отворен град. Настанот го отвори г-дин Едвард Гонзалез, директор на канцеларијата за општ … Продолжи со читање Спроведена он лајн обука на тема Отворен Град за претставници на граѓанските организации