Мени

Панел-дискусија во ЕУ Инфоцентар: „Социјални медиуми како олеснителен фактор за партиципативна демократија“

На 12 март (понеделник) во 12:00ч во ЕУ Инфо центарот ќе се одржи панел-дискусијата „Водење на јавната дебата на повисоко ниво: Социјални медиуми како олеснителен фактор за партиципативна демократија“.

Говорници: Дарко Булдиоски и Сеад Џигал од Центарот за нови медиуми, Роберт Лидл, Вршител на должност Шеф на Делегација на ЕУ, Филип Стојановски од Метаморфозис и Мевлудин Ибиш од Меѓународниот Балкански Универзитет.

Преземете ја агендата (.PDF, 98KB).

Поврзани натписи