slajd-gore mkslajd-gore mkslajd-gore mk
slajd-gore mkslajd-gore mkslajd-gore mk

Најнови активности
Во фокусот

ФАКТ Е! – движење за подигнување…
Глобалниот феномен на ширење на лажни вести препознава нивни различни…
“Истражувачка сторија: РСМ, чекање и талкање:…
Извод од Матичната книга на венчаните. Фото: Порталб.мк Граѓаните на…
Новиот ковид-калкулатор остава отворени многу прашања…
Приунтскрин: ковид калкулатор, МЗЗПР, ИЈЗ Новиот ковид-калкулатор со кој корисниците…
Останати активности

Во фокусот

ФАКТ Е! – движење за подигнување…
Глобалниот феномен на ширење на лажни вести препознава нивни различни…
“Истражувачка сторија: РСМ, чекање и талкање:…
Извод од Матичната книга на венчаните. Фото: Порталб.мк Граѓаните на…
Новиот ковид-калкулатор остава отворени многу прашања…
Приунтскрин: ковид калкулатор, МЗЗПР, ИЈЗ Новиот ковид-калкулатор со кој корисниците…
Останати активности

Програми

Медиуми за демократија

„Свеста на граѓаните за нивните права да бараат отчет од институциите и начините на кои можат…

Општествена одговорност

„Граѓаните ја имаат моќта но и должноста да бараат одговорност од властите. Во заложбата за барање…

Едукација за иновации

„Напредното користење на различни ИКТ алатки од страна на медиумите, граѓаните и активистите придонесува за унапредување…

Човекови права на интернет

„Зголеменото користење на Интернетот со себе носи и зголемена потреба за развивање на вештини за превенирање…

Блог

ACTA – Активни граѓани преземаат акција
Анализа: Во ИТ секторот јазот меѓу мажите и жените скоро…
Регионална анализа за ефектите од ковид-19 врз медиумите од Западен…
Кит Браун: Критичкото мислење бара најпрво да ги земеме предвид…

Повеќе