slajd-gore mk
slajd-gore mk

МИСИЈА И ВИЗИЈА

Фондацијата ја зајакнува свесноста и капацитетот на граѓаните и граѓанското општество за тие да ја преземат најдобрата можна улога како активисти за демократија, поддржувајќи ја власта да ја исполни нејзината демократска улога- да работи во служба на општеството.
Фондацијата Метаморфозис предвидува општество во кое ангажираните и свесни граѓани активно се служат со иновативни алатки за остварување на своите граѓански права и одговорности, општество во кое тие се претпазливи во однос на влијанието и барањето одговорност од властите, притоа обезбедувајќи демократско, одговорно и подготвено владеење.

Но, не можеме да го направиме тоа сами

НАШИОТ ТИМ

Бардил Јашари
Извршен директор
Бардил
Јашари
Извршен директор
Филип Стојановски
Директор за партнерство и развој на ресурси
Филип
Стојановски
Директор за партнерство и развој на ресурси
Марија Панчевска
Директор за администрација и финансии
Марија
Панчевска
Директор за администрација и финансии
Данче Даниловска - Бајдевска
Програмска директорка
Данче
Даниловска
Програмска директорка
Горан Ризаов
Менаџер за програми - Медиуми за демократија и едукација за иновации
Горан
Ризаов
Менаџер за програми - Медиуми за демократија и едукација за иновации
Мила Јосифовска Даниловска
Менаџер на програми - Општествена отчетност и човекови права онлајн
Мила
Јосифовска
Менаџер на програми - Општествена отчетност и човекови права онлајн
Владимир Петрески
Раководител на проект
Владимир
Петрески
Раководител на проект
Елида Зулбеари
Раководител на проект
Елида
Зулбеари
Раководител на проект
Анита Милановска
Менаџер за администрација и човечки ресурси
Анита
Милановска
Менаџер за администрација и човечки ресурси
Елена Стојанова
Финансиски асистент
Елена
Стојанова
Финансиски асистент
Маријана Јанческа
Специјалист за поттикнување на отвореност и учество
Маријана
Јанческа
Специјалист за поттикнување на отвореност и учество
Деспина Ковачевска
Медиа мониторинг специјалист
Деспина
Ковачевска
Медиа мониторинг специјалист
Валон Абдиу
Координатор на програмата "Techsoup" - Преведувач
Валон
Абдиу
Координатор на програмата "Techsoup" - Преведувач
Оливера Војновска
Заменик уредник на Вистиномер
Оливера
Војновска
Заменик уредник на Вистиномер
Теофил Блажевски
Уредник-новинар
Теофил
Блажевски
Уредник-новинар
Идлир Лума
Програмски асистент
Идлир
Лума
Програмски асистент
Мери Јордановска
Уредник–новинар
Мери
Јордановска
Уредник–новинар
Антонија Поповска
Новинарка
Антонија
Поповска
Новинарка
Бети Симјаноска-Трајчевска
Сметководител
Бети
Симјаноска-Трајчевска
Сметководител
Надица Стамболџиоска
Проектна координаторка
Надица
Стамболџиоска
Проектна координаторка
Билјана Кочоска
ПР специјалист за комуникации
Билјана
Кочоска
ПР специјалист за комуникации
Фисник Џелили
Новинар
Фисник
Џелили
Новинар
Матеј Тројачанец
Новинар
Матеј
Тројачанец
Новинар
Гоше Николов
Новинар
Гоше
Николов
Новинар
Борјан Гаговски
Новинар
Борјан
Гаговски
Новинар
Оливер Стојанов
Асистент за социјални медиуми
Оливер
Стојанов
Асистент за социјални медиуми
Нино Наумов
ИТ специјалист
Нино
Наумов
ИТ специјалист
Annual-reports-kopche.png Annual-reports-kopche.png

БЛАГОДАРНОСТ НА НАШИОТ ОДБОР

Владимир Лазовски
Претседател на Одбор
Владимир
Лазовски
Претседател на Одбор
Маријана Иванова Давидовиќ
член на Одбор
Маријана
Иванова
член на Одбор
Зоран Јаневски
Член на Одбор
Зоран
Јаневски
Член на Одбор
Хајрие Ахмед
член на Одбор
Хајрие
Ахмед
член на Одбор
Зоран Цали
Член на Одбор
Зоран
Цали
Член на Одбор