Мени

Најава за јавна дебата

Во склоп на проектот за изготвување на Национална стратегија за развој на информатичкото општество во РМ, на 7 март 2005 година (понеделник), со почеток во 12:00 часот, во Клубот на Пратеници ќе се одржи јавна дебата

Поврзани натписи