Мени

Вајрд листа на најдобри уреди за 2004

На листата можат да се најдат голем број технолошки уреди кои годинава се појавија на пазарот…

Вајрд (Wired) ја објави својата листа на најдобри уреди за 2004 година. На листата можат да се најдат голем број технолошки уреди кои годинава се појавија на пазарот. Има од сè по нешто: ЛЦД и плазма телевизори, телевизори со вградени печатачи и ДВД режачи, голем број на ДВД плеери, МП3 плеери, хардвер за автомобили и што уште не.

Исто така, оваа година се појавија и голем број на мобилни телефони од најновата генерација, и секој од нив со поголема резолуција на екранот, подобра камера и слично.

Листата на 129 најдобри уреди за 2004 година според Вајрд.

Поврзани натписи