meta tim sliki-02.jpg

Оливер Стојанов

Асистент за социјални медиуми

Работи во програмата медиуми за демократија на фондацијата. Се приклучува на тимот на Вистиномер во јуни 2020.Одговорен за профилите на Вистиномер на социјалните мрежи.

Н А Ш И О Т

Т И М