Tre dezinformatat kryesore për maskat mbrojtëse

07.02.2022

Dezinformatat për vaksinat kundër Kovid-19 dhe për vetë pandeminë assesi të ndalen. Jo vetëm që nuk ndalen, por vazhdojnë me ritme të pandërprera. Kjo është arsyeja pse, në këtë video ofrojmë informacion të saktë si kundërvënie ndaj dezinformatave më të qarta, më të dukshme dhe ndonjëherë më të çuditshme për vaksinat dhe Kovid 19.