Metamorfoza në media

mediumski-item-img-1.png

15.03.2023

Milla Josifovska Danillovska, Menaxhere e programeve në Fondacionin Metamorfozis dhe Goshe Nikollov, gazetar në Agjencinë e Lajmeve “Meta.mk” mysafirë në Programin e mëngjesit “Utrinska” na televizionin “Telma”

Në prag të debatit për të rinjtë të organizuar nga Fondacioni Metamorfozis me temën “Digjitalizimi në arsim” që do të mbahet më 16 mars në “Dhomën publike”, në kuadër të programit të mëngjesit

mediumski-item-img-1.png

22.11.2022

“PSE DIGJITALIZIMI ËSHTË I RËNDËSISHËM NË RMV? DANILOVSKA: PËRFITIMET JANË TË MËDHA…” – KDPolitik.com

“Përfitimet për qytetarët nga përdorimi i shërbimeve elektronike në vend që t’i presin në sportel janë të shumta…” thekson Josifovska Danilovska. Shkruan: Enis Shaqiri Digjitalizimi dhe transformimi digjital gjatë viteve të fundit janë

mediumski-item-img-1.png

14.10.2022

Zylbeari: Përpara shpejtësisë, në gazetari është verifikimi i fakteve

Elida Zylbeari, foto nga emisioni “24 Analiza” në “24Vesti” Gazetarët duhet të kenë kujdes më shumë në verifikimin e fakteve, pasi që nuk duhet të jetë në vend të parë shpejtësia e lajmeve,

mediumski-item-img-1.png

18.05.2022

Zylbeari: Sipas hulumtimit, 90% e popullatës kanë deklaruar që politikanët janë shpërndarësit më të mëdhenj të dezinformatave

Elida Zylbeari, foto skrin-shot nga emisioni Click Plus – TV21 Sipas një hulumtimi dhe ankete të kryer nga “Metamorfozis” për perceptimin e dezinformatave, 90% e të anketuarve kanë deklaruar se politikanët janë shpërndarësit

mediumski-item-img-1.png

04.05.2021

Kryeredaktorja e Portalb-it, Elida Zylbeari mori pjesë në emisionin “Argument” në RTMV 2 në të cilin u diskutua për sfidat e gazetarisë në kohën e pandemisë së koronavirusit

Kryeredaktorja e Portalb-it, Elida Zylbeari mori pjesë në emisionin “Argument” në RTMV 2 në të cilin u diskutua për sfidat e gazetarisë në kohën e pandemisë së koronavirusit http://al.play.mrt.com.mk/play/45975

mediumski-item-img-1.png

29.01.2021

RMV, lufta kundër korrupsionit nuk bëhet me deklarata, kërkohet angazhim dhe aktivitet konkret

Deklaratë e Bardhyl Jasharit për indeksin e korrupsionit në Maqedoninë e Veriut. Mund ta lexoni në këtë link

mediumski-item-img-1.png

28.10.2020

Rezultatet e hulumtimit për edukimin mediatik dhe mendimin kritik

Bisedë me Elida Zylbearin, koordinatore e projekteve në fondacionin “Metamorfozis”. Në kuadër të Ditëve të edukimit mediatik, projekti “Mendim kritik për qytetarë me shkathtësi mediatike -Krithink”, i zbatuar nga Fondacioni “Metamorfozis” dhe “Eurothink”

mediumski-item-img-1.png

12.07.2020

#EUclick 1/26 Sa “evropiane” ishte fushata zgjedhore?

mediumski-item-img-1.png

25.05.2020

#CLICKPLUS Gazetaria, politika dhe informimi!

The Editor-in chief Elida Zylbeari , was invited to a TV 21 on the show Click Plus to discuss the role of media and professional standards.

Trego më shumë