Arkivi

mediumski-item-img-1.png

19.03.2024

THIRRJE TË HAPUR për shprehjen e interesit për anëtarësim të përfaqësuesve nga organizatat e interesuara të shoqërisë civile në Këshillin për Koordinimin dhe Monitorimin e Planit Kombëtar të Veprimit për Partneritetin për Qeverisje të Hapur 2024-2026

Partneriteti për Qeverisje të Hapur (PQH)1 është një nismë ndërkombëtare vullnetare që synon të krijojë dhe zbatojë angazhime konkrete nga qeveritë ndaj qytetarëve të tyre, për të promovuar transparencën, për të inkurajuar pjesëmarrjen

mediumski-item-img-1.png

01.08.2023

Kujdes kujt dhe ku e jepni letërnjoftimin: mund t’ua keqpërdorin identitetin, madje të marrin kredi në emër tuaj

Të dhënat nga letërnjoftimi përbëjnë të dhëna personale të cilat në mënyrë rigoroze duhet të ruhen, pasi që në të kundërtën mund të keqpërdoren për qëllime të ndryshme. Ekspertët rekomandojnë që këto të

mediumski-item-img-1.png

23.06.2021

Konferencë: Mendim kritik për qytetarë me shkathtësi mediatike

Fondacioni “Metamorfozis” dhe “Eurothink” kanë të kënaqësinë t’ju informojnë se më 28 qershor 2021 (e hënë) do të mbahet konferencë në temën “Mendim kritik për qytetarët me aftësi mediatike”. Ngjarja do të mbahet

mediumski-item-img-1.png

11.06.2021

Uebinar: “Të rinjtë dhe edukimi mediatik”

Fondacioni Metamorfozis, në kuadër të projektit “Mendim kritik për qytetarët me shkathtësi mediatike – KriThink” ju fton të merrni pjesë në uebinarin kushtuar temës “Të rinjtë dhe edukimi mediatik”, i cili do të

mediumski-item-img-1.png

29.08.2018

Aplikoni për grant dhe promovoni programimin – Meet and Code 2018!

Afrohet afati i fundit për paraqitjen e ideve për ngjarje për “Meet and Code!” – 15 shtator 2018. Ngjarjet që do të zgjidhen do të marrin grant prej 300 eurosh për organizimin e

mediumski-item-img-1.png

25.07.2013

Elena Ignatova

Elena Ignatova: Koordinatore për projekte në Fondacionin Metamorfozis. Është inxhinjere e diplomuar për internet dhe teknologji mobile, ndërsa tani i ndjek studimet pasdiplomike për Komunikime dhe mediume të reja. Ajo është specialiste e

mediumski-item-img-1.png

07.05.2013

Maruks Ikstad

Markusi ka përvojë 21 vjeçare në biznesin me media – 5 vjet përvojë si gazetar dhe producent në Gjermani, ndërsa 16 vitet e tjera në pozita komerciale, së pari në AP, e pastaj

mediumski-item-img-1.png

07.05.2013

Toni Gabriq

Toni Gabriq ka lindur në vitin 1961 në Zarë të Kroacisë. Ka diplomuar në vitin 1986 në Fakultetin filozofik në Zagreb, në degët e filozofisë dhe të fonetikës. Ka filluar të merret me

mediumski-item-img-1.png

08.04.2013

Shërbime

Fondacioni Metamorfozis i ofron këto shërbime: Kurse kompjuterike Përgatitje të ueb-faqeve dhe ueb-aplikacioneve

mediumski-item-img-1.png

08.04.2013

Programet

Lista e programeve të fondacionit Metamorfozis: 1. Të drejtat e njeriut I. Privatëisa dhe siguria II. Liria e të shprehurit III. Të drejtat për qasje për të gjithë 2. Social Innovation – Inovacioni

mediumski-item-img-1.png

08.04.2013

Politika e zbatuar për privatësi

Ndryshimi i fundit: 9 korrik 2010. Fondacioni Metamorfozis është i përkushtuar në ruajtjen e privatësisë dhe në integritetin e të dhënave personale me të cilat bie në kontakt gjatë punës së tij. Në

mediumski-item-img-1.png

05.04.2013

Si të ballafaqoheni me e-mbeturinat

Secili prej jush në shtëpi ka disa pajisje të cilat i ka lënë në ndonjë skaj ose në bodrum. Mirëpo, për shkak se е-mbeturinat paraqesin rrezik për mjedisin jetësor, çdonjëri prej jush kur

Trego më shumë