Botimet

Очекуван лорем ипсум на ховер?

Multimedia

Очекуван лорем ипсум на ховер?

Faqet e internetit

Очекуван лорем ипсум на ховер?

FAQET E WEB-it

Fondacioni Metamorfozis ofron zhvillimin e zgjidhjeve IT, të zhvilluara në përputhje me nevojat e klientëve ose si pjesë e një projekti. Në të njëjtën kohë, ne ofrojmë shërbime të favorshme dhe cilësore për zhvillimin, adaptimin, lokalizimin dhe azhurnimin e përmbajtjes në internet.

Industria e IT është në zhvillim të vazhdueshëm me zgjidhje dhe inovacione të reja, prandaj nevoja për ndryshime në operacione. Ne testojmë dhe vlerësojmë mundësitë çdo ditë, punojmë me partnerë të rinj për të ofruar shërbime sa më cilësore.

Nëse keni një ide nëse përdorni dhe ndihmoni, mos kontaktoni për të diskutuar dhe ndihmuar në përdorimin e këtij ndryshimi, nëse dëshironi.

multi-list-img-1.png

Mirëserdhët në Ndihmën e parë Digjitale!

multi-list-img-1.png

Mirë se vini në ‘Ndiqni paratë’!

multi-list-img-1.png

Partneriteti i Qeverisjes së Hapur, Maqedonia e Veriut

multi-list-img-1.png

Projekti për avancimin e turizmit bashkëkohor (STEP)

multi-list-img-1.png

SHËRBIM PËR VERIFIKIM TË FAKTEVE NË MEDIA

multi-list-img-1.png

Vertetmates

multi-list-img-1.png

Resurset e hapura arsimore

multi-list-img-1.png

Stop për gjuhën e urrejtjes në internet

multi-list-img-1.png

Observatori i reformave meditatike ORM

multi-list-img-1.png

PORTALB – Dritare Realiteti

Trego më shumë