slajd-gore mk
slajd-gore mk

MISIONI DHE VIZIONI

Fondacioni forcon vetëdijen dhe kapacitetin e qytetarëve dhe shoqërisë civile që ata të marrin rolin më të mirë të mundshëm si aktivistë për demokracinë, duke mbështetur qeverinë për të përmbushur rolin e saj demokratik - për të punuar në shërbim të shoqërisë.
Fondacioni Metamorfozis parashikon një shoqëri në të cilën qytetarët e angazhuar dhe të vetëdijshëm përdorin në mënyrë aktive mjete inovative për të ushtruar të drejtat dhe përgjegjësitë e tyre civile, një shoqëri në të cilën ata janë të kujdesshëm për të ndikuar dhe kërkuar përgjegjësi nga autoritetet, duke siguruar një qeverisje demokratike, të përgjegjshme dhe të përgatitur.

Por, ne këtë nuk mund ta bëjmë vetëm

EKIPI YNË

Bardhyl Jashari
Drejtor Ekzekutiv
Bardhyl
Jashari
Drejtor Ekzekutiv
Filip Stojanovski
Drejtor për partneritete dhe zhvillimin e resurseve
Filip
Stojanovski
Drejtor për partneritete dhe zhvillimin e resurseve
Marija Pançevska
Drejtore e financave dhe administratës
Marija
Pançevska
Drejtore e financave dhe administratës
Goran Rizaov
Menaxher i programit - Mediat për demokraci dhe edukimi për inovacion
Goran
Rizaov
Menaxher i programit - Mediat për demokraci dhe edukimi për inovacion
Milla Josifovska Danillovska
Menaxhere e programeve - Llogaridhënia shoqërore dhe të drejtat e njeriut online
Milla
Josifovska
Menaxhere e programeve - Llogaridhënia shoqërore dhe të drejtat e njeriut online
Vladimir Petreski
Udhëheqës i projekteve
Vladimir
Petreski
Udhëheqës i projekteve
Elida Zylbeari
Koordinatore e projekteve
Elida
Zylbeari
Koordinatore e projekteve
Vesna Radinovska
Menaxhere projekti
Vesna
Radinovska
Menaxhere projekti
Vaska Cvetanoska Panova
Specialiste për monitorim, vlerësim dhe përfshirje të publikut.
Vaska
Cvetanoska
Specialiste për monitorim, vlerësim dhe përfshirje të publikut.
Anita Milanovska
Menaxhere e administratës dhe burimeve njerëzore
Anita
Milanovska
Menaxhere e administratës dhe burimeve njerëzore
Elena Stojanova
Asistente financiare
Elena
Stojanova
Asistente financiare
Marijana Jançeska
Specialist për hapje dhe angazhim
Marijana
Jançeska
Specialist për hapje dhe angazhim
Despina Kovaçevska
Specialiste pë monitorimin e mediave
Despina
Kovaçevska
Specialiste pë monitorimin e mediave
Valon Abdiu
Koordinator i programit "Techsoup" - përkthyes
Valon
Abdiu
Koordinator i programit "Techsoup" - përkthyes
Frosina Gjorgieva
Përkthyese
Frosina
Gjorgieva
Përkthyese
Emilija Gjorgjievska
Asistente financiare
Emilija
Gjorgjievska
Asistente financiare
Bojan Blazhevski
Gazetar
Bojan
Blazhevski
Gazetar
Olivera Vojnovska
Gazetare - redaktore
Olivera
Vojnovska
Gazetare - redaktore
Teofill Bllazhevski
Gazetar - redaktor
Teofill
Bllazhevski
Gazetar - redaktor
Sasho Spasoski
Gazetar
Sasho
Spasoski
Gazetar
Ilinka Iljoska
Gazetare
Ilinka
Iljoska
Gazetare
Suad Bajrami
Bashkëpunëtor i jashtëm - gazetar
Suad
Bajrami
Bashkëpunëtor i jashtëm - gazetar
Annual-reports-kopche.png Annual-reports-kopche.png

FALEMINDERIT PËR BORDIN TONË

Radmilla Zhivanoviq
Kryetare e Këshillit drejtues
Radmilla
Zhivanoviq
Kryetare e Këshillit drejtues
Vlladimir Llazovski
Anëtar i Këshillit drejtues
Vlladimir
Llazovski
Anëtar i Këshillit drejtues
Biljana Radonjanin
Anëtare e Këshillit drejtues
Biljana
Radonjanin
Anëtare e Këshillit drejtues
Zoran Janevski
Anëtar i Këshillit drejtues
Zoran
Janevski
Anëtar i Këshillit drejtues
Zoran Cali
Anëtar i Këshillit drejtues
Zoran
Cali
Anëtar i Këshillit drejtues
Verified by MonsterInsights