Гостување на ТВ Телма на дел од тимот на СТЕП проектот

На 19 јуни гости во емисијата “90 минути на Телма“ беа Флорент Бајрами – Проект координатор на СТЕП проектот и Виолета Јончевска – Специјалист за социјални медиуми на СТЕП проектот.
За време на гостувањето тие ги запознаа гледачите со активностите кои беа дел од проектот СТЕП како и со финалниот резултат на проектот, туристичката платформа itop.mk 🙂