Гостување на Маријана Јанческа, проектен координатор во Фондација Метаморфозис во утринска програма на МРТВ.

Во пресрет на Меѓународната конференција за отворени податоци како дел од утринската програма на МРТВ, гостуваше Маријана Јанческа, проектен координатор во Фондација Метаморфозис, Проект на УСАИД за граѓанско учество. За време на гостувањето гледачите имаа прилика да слушнат повеќе за целите на конференцијата, организацијата и темите на кои ќе се дискутира.

Гостувањето во целост може да го погледнете тука: