Гостување на Васка Цветаноска Панова, Специјалист за мониторинг, евалуација и опфат на јавност на Утринска на Телма

Kако дел од Утринска на Телма гостуваше Васка Цветаноска Панова, Специјалист за мониторинг, евалуација и опфат на јавност во Фондација Метаморфозис.

За време на гостувањето гледачите имаа прилика да слушнат повеќе за целите на конференцијата, организацијата и темите на кои ќе се дискутира.

Гостувањето во целост може да го погледнете тука