Гостување на Владимир Петрески во емисијата со наслов “25 минути“

На 8 март, 2022 година гостин во емисијата со наслов „25 минути“ беше Владимир Петрески кој е раководител на проект во Фондација Метаморфозис. Тој зборуваше на тема дезинформациите и странските влијанија во медиумскиот простор во Северна Македонија.