Креирање на слајдшоу од фотографии со Flickr

23.09.2014

Видео туторијал

multi-list-img-1.png

Враќање на изгубените податоци

Видео туторијал

multi-list-img-1.png

Колаборација со податоци

Видео туторијал

multi-list-img-1.png

Како да ја подесите приватноста на вашиот мобилен уред

Видео туторијал

Verified by MonsterInsights